DESPRE NOI

Mesajul managerului

"Experienta celor zece ani in domeniul educatiei, mi-a oferit ocazia sa ma perfectionez  si sa gasesc secretul pentru a reusi sa creez un mediu sigur si placut in  pregatirea micutilor pentru viata.

Ca in fiecare an, am primit multe aprecieri din partea parintilor, dar toate acestea nu ar fi fost posibile fara echipa mea pasionata sa lucreze cu copiii intre 1.5- 6 ani.

Premiza mea in alegerea cadrelor didactice vizeaza, pe langa studiile de baza, atitudinea, comportamentul, pasiunea si seriozitatea acestora.

URSULETUL DE PLUS”  a fost si este mereu aproape de sufletul copiilor si la indemana parintilor".

La “Ursuletul de Plus” se folosesc metode moderne de predare, invatare si evaluare a celor mici. Cadrele didactice au un grad inalt de profesionalism si trateaza fiecare copil individual oferindu-i astfel sansa de a se dezvolta personal.

Principiul nostru se bazeaza pe faptul ca "ceea ce invata copilul in primii ani de viata reprezinta mai mult de jumatate din ceea ce va invata tot restul vietii".

Ursuletul de Plus – este pentru sufletul tau!

  • "Ursuletul de Plus" asigura conditiile ideale pentru dezvoltarea potentialului copilului tau. Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani beneficiaza de activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, cunoasterea mediului inconjurator, educatie pentru societate sau educatie muzicala, activitati matematice sau practice si elemente de activitate casnica, educatie plastica, precum si educatie fizica.
  • Sanatatea copiilor este prioritara pentru noi. Folosim in prepararea hranei zilnice adesea carne de curcan, legume proaspete din sera noastra si produse de panificatie cu seminte si cereale. Zaharul este inlocuit cu miere, iar gustarea de la ora 10.00 contine freshuri de fructe, shake-uri, mixuri de cereale, salate de sezon, oferind astfel aportul necesar de vitamine si nutrienti copiilor.

 

 

  • Sportul si miscarea au un rol fundamental pentru cresterea si dezvoltarea capacitatii de concentrare, comunicare si socializare a copiilor;

  • Programul de educatie desfasurat dupa Curriculum National este abordat utilizand stiluri de invatare variate: Vizual- Spatial- Senzitiv- Experimental. Cu alte cuvinte, copiii vad, simt, aud si experimenteaza ceea ce invata, optimizand astfel insusirile informatiilor si dezvoltarea propriilor abilitati.YTY0YzQ5