NOUTĂŢI

arr3INSCRIERI AN SCOLAR 2018-2019Clubul de educatie, cultura si divertisment “Ursuletul de Plus” anunta completarea grupelor baby,...

CONTACTE

Ursuletul de Plus, Ursuletul Istet
Str. Vitejescu Nr. 5
tel: 0728.106.100
scrieţi-ne
gradinita.ursuletul@gmail.com


  "Ursuletul de Plus" este un Club de Educatie, Cultura si Divertisment al carui scop principal este de a crea conditii pentru dezvaluirea deplina a potentialului individual al fiecarui copil.

Prima etapa a procesului de invatamant pentru copiii de 2 - 6 ani cuprinde activitatile educative care se predau la "Ursuletul de Plus" : activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica si educatie fizica. Mai mult, cadrele didactice desfasoara activitati recreative, de cultura generala, drumetii, activitati artistico-practice etc.

"Ursuletul de Plus" ofera parintilor sansa de a fi absolut linistiti pentru copiii lor, deoarece aici ei se adapteaza usor si rapid si rareori se imbolnavesc pentru ca avem grija de sanatatea lor.

"Ursuletul de Plus" ofera si servicii After School pentru clasele I - IV structurate pe doua nivele: I si II / III si IV. Toate temele se efectueaza cu invatatoarea, inclusiv limba engleza. Punem la dispozitia parintilor si preluarea copiilor de la scoala, supraveghere permanenta de catre personal calificat si servirea mesei de pranz.

MTk4NGQ